Varietat d’Olives

COMPTEM AMB +15 CLASSES D’OLIVES

MANZANILLA RELLENA DE ANCHOA

L’oliva camamilla fina farcida d’anxova. És l’oliva més difosa com a aperitiu.

MANZANILLA CON HUESO

Oliva Camamilla, és pròpia de Sevilla. La seva elaboració es realitza per cocció per eliminar el seu sabor amarg.

MANZANILLA SIN HUESO

Oliva verda camamilla sense os seleccionant les més apropiades per al procés de desossat, mantenint la seva forma, color i mida original

NEGRA DULCE

Oliva negra de taula. S’elaboren per cocció i oxidació aconseguint el seu característic color negre i sabor dolç.

ARAGÓN

Oliva de varietat empeltre, destacant olives a l’natural i amanida amb alls i llorer.

ARAGÓN ALIÑADA

Aragon Amanida o també coneguda com «campera», és una oliva de varietat empeltre amanida amb alls i llorer.

CASPE

Olives verdes de la nostra zona, de sabor amarg i aderezas amb herbes aromàtiques o a l’natural, senceres o partides.

MORADA

Oliva procedent de Còrdova. Són recollides quan han arribat a un procés de maduració adequat i adquireixen el color morat.

ALOREÑA

Olives partides de sabor amarg amanides amb all i herbes aromàtiques.

OBREGÓN

Oliva Obregón, procedent de la zona de Sevilla. Són de grans dimensions, de sabor amarg, de color intens i molt carnoses.

GAZPACHA

Oliva verdal amanida amb adobats (cogombre, ceba, pastanaga, pebrot, bitxo) vinagres i pebre vermell picant

VERDIAL

Oliva procedent de Màlaga i Badajoz. Són olives partides amb sabor suau i amanides amb pebre vermell dolç.

BANDERILLAS

Conjunt de confitats i olives (cogombre, bitxo, olives i ceba) inserit en un escuradents.

PEPINILLO

Cogombre en vinagre gust anxova, actualment és un dels adobats estrella i fonamental en amanides, tapes i aperitius.

CÓCTEL

Barreja d’olives negres i camamilla amb variats adobats com el cogombre calibre extra i cebeta. Tot això amanit amb brou suau.

CÓCTEL SURTIDO VASCO

Barreja d’oliva camamilla amb adobats com cogombre calibre extra, cebetes reina i bitxo. Tot això amanit amb brou suau i un lleuger toc picant.

VARIANTE

Típic adobat que combina cogombre trossejat a rodanxes, pastanaga tallada, coliflor a trossos i ceba.

GORDAL PEPINO

Olives gordales sense os amb un cogombret inserit. De sabor suau i amb un lleuger punt de vinagre.

PER QUALSEVOL DUBTE CONTACTA’NS!