Bacallà

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

BACALAO COM BROA DE MILHO………………………………………………………………….20€
Llom de Bacallà fregit i gratinat amb Pa de Blat de moro

LOMO BACALAO DO SOUSA………………………………………………………………………….35€
Llom de Bacallà al forn amb Patata Fornera i Ceba

BACALAO OBRIGADO A DESMIGAR………………………………………………………………28€
Remenat de bacallà esqueixat amb Ceba i Patata Palla

COLA DO SALISSA…………………………………………………………………………………………..15€
Cua de bacallà gratinat amb Capa do Santos

Bacallat Obrigado a Desmigar

És una forma processada de bacallà que consisteix a practicar-li totalment la dessecació mitjançant sal (salaó). Aquesta presentació fa que es pugui conservar en un lloc sec durant diversos mesos.

Cua Do Salissa

És una substància que s’obté de les bufetes natatòries d’alguns peixos com l’esturió, el bacallà, el barb i la carpa, un cop dessecades. Té un alt poder gelificant per a preparacions que es vagin a consumir fredes.

Llom Bacallat Do Sousa

Viu en els mars freds i temperats de nord. Viu entre els 4 i 6 graus de temperatura. Es troba en llits marins lodosos, sorrencs o de grava. Producte ja dessalat a punt per cuinar.

Bacallat amb Broa De Milho

Un peix amb semblant història mereix un reconeixement a les millors taules. La seva versatilitat li permet ser cuinat de mil maneres. Segueix sent un element clau del potatge de vigília, però ningú es pot negar a un bon bacallà al pil pil, a la biscaïna, a brass, al forn, bacallà traginer, Bacallà amb arròs, amb cloïsses, donant alegria a les croquetes, fumat … i tu, com ho prefereixes?

PER QUALSEVOL DUBTE CONTACTA’NS!